Sceniczne pokazy zjawisk fizycznych

Efekt „WOW” na większą skalę!

fundacja einstein pokazy sceniczne

Sceniczne pokazy naukowe są idealne dla większej publiczności. Można zgromadzić wszystkich w jednym miejscu, by w tym samym czasie mogli dać się porwać nauce w niesamowitym wydaniu. Stworzyć im niezapomniane przeżycie, o którym z pewnością będą opowiadać innym. Efekt „WOW” gwarantowany!

Zawsze staramy się, by podczas pokazów fizycznych jak największa ilość osób mogła przeżyć je bardzo w sposób indywidualny. To znaczy, stwarzamy okazje do aktywnego brania udziału w doświadczeniach. Widzowie są zachęcani do wejścia na scenę, by przez moment stać się naukowcami i przeżyć to osobiście. Niestety, w przypadku scenicznych pokazów i licznej grupy, ta możliwość jest ograniczona i trzeba wpisać w ryzyko fakt, że nie wszyscy będą mogli skorzystać z naszych lekcji w sposób indywidualny.

W naszym programie oprócz zjawisk typowo fizycznych, mogą znaleźć się między innymi pokazy z ciekłym azotem i suchym lodem oraz pokazy chemiczne. Dysponujemy odpowiednim zapleczem technicznym, naszym atutem jest też zróżnicowana tematyka pokazów.

Nasza kadra posiada odpowiedni sprzęt, niezbędną wiedzę oraz uprawienia do tego, by wykonywać wszystkie pokazy. Gwarantujemy bezpieczeństwo i dobrą zabawę.

Zachęcamy również do zapoznania się z nasza propozycją dla mniejszych grup: interaktywnymi warsztatami naukowymi dla dzieci (pokazy fizyczne).

Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.